Installatietechnieken

Contact

van der Meer B.V. Laanstraat 82
3762 KE Soest
Contactinformatie Telefoon: 035 - 602 46 99
Fax: 035 - 602 65 48
E-mail: info@vdmeerbv.nl
Lid van Uneto-VNI en Sterkin

Home>Installatietechnieken>Evohome zoneregeling

Zoneregeling

Sinds een aantal jaren leveren en installeren wij Honeywell Evohome. Een intelligente en draadloze verwarmingsregelaar, die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt. Hierdoor profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment. Met de slimme zoneregeling is het namelijk mogelijk om alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. En dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel!

Totalconnect app

Vanaf januari 2014 introduceert Honeywell de Evohome Colour. Een nieuwe versie voorzien van kleurenscherm en internetgateway.  Met de gebruiksvriendelijke evohome-app is het daarnaast mogelijk de verwarming via smartphone of tablet op afstand in te stellen. Ook per kamer. Hierdoor regelt u de verwarming bijvoorbeeld vanuit de auto, vanaf het werk, vanuit een restaurant of vanaf het vliegveld. Maar ook thuis op de bank. Een ander voordeel is dat evohome ervoor zorgt dat het huis comfortabel verwarmd is bij thuiskomst. De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

Kijk voor meer informatie over het Evohome systeem op  www.kijkvoelbeleef.nl

Wilt u een persoonlijke toelichting of offerte aanvragen? Belt u gerust of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.